HONDAN MATKA HAMPURISTA SUOMEEN

 

Mobile.de:stä löytyi jo alkukeväästä 2009 sopivasti laitettu ja vähän ajettu 2003 Honda VTR SP-2, joka oli ollut myynnissä jo jonkin aikaa, tosin aika korkean hinnan kanssa pyörän kuntoon nähden. Honda oli kaaduttu oikealle kyljelleen hiljaisesta vauhdista, jonka seurauksena oikeassa kyljessä, kytkinkopassa ja pakoputkistossa oli naarmuja. Tosin lopullinen ostohinta olikin sitten 2-3k€ muita vastaavia alempi. Eräänä päivänä hintapyynnin laskiessa edelleen, lähettelin muutamia tiedusteluita ajoneuvojen tuontia harjoittaville yrityksille. Ainoa välittäjä, joka hetimiten vastasi, oli Hannu Linden Graulinilta

 

Kauppojen hieronta alkoi heti, koska olin kovasti rohkaistunut ostamaan hyvin pidetyn pyörän kaatumavikoineen, vaikka toisia moinen kauppa voisi epäilyttääkin. Hannu kävi katsomassa ja koeajamassa Hondan ja kertoi näkemästään. Noin kymmenen päivän sisään ostos oli siirtynyt Hampurista autotalliin, joten ei voi muuta kuin kiittää ja kehua Hannun toimintaa. Kaikki meni kovin vaivattomasti. Iso laatikollinen originaaliosia seurasi vielä juhannuksen kynnyksellä jälkitoimituksena, koska laivassa noita ei olisi pystynyt järjellisellä tavalla toimittamaan.

 

Tulli lupasi lähettää laskun ennen 3kk ajoajan loppumista, mutta posti toikin jatketun ajoajan. Tästä pari viikkoa eteenpäin sain verotuspäätöksen, joka miellytti mukavasti.

 

 

 

Text Box: Informazione
Text Box: Harrastuksia
Text Box: Kuvatuksia
Text Box: Müüa
Text Box: Etusivu
Pentagon:    MP:t

© Tomi Talja 2010