Hieman tietoa itsestäni:

         Olen siis Tomi Talja ja olen kevään 2008 aikana muuttanut Lappeenrannasta Heinolaan avovaimoni Liisan kanssa. Valmistuin diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta kesäkuussa 2009. Diplomityöni käsitteli kumppanuustoiminnan kehittämistä projektien alihankintavalmistuksessa.

 

         Rakkaita harrastuksiani ovat hifi sekä koti-, että autopuolella ja karting, jota olen jo viitisentoista vuotta ehtinyt aktiivisesti myös hyvällä menestykselläkin ajamaan. Lisäksi toimin karting-lajiryhmässä jäsenenä ja olen myös tehnyt päätoimihenkilötehtäviä karting-kilpailuissa pitkin kesää. Ajohommat taisivat jäädä  kauden 2005 jälkeen (ehkä, mahdollisesti… ainakin muutama välivuosi tulee pidettyä), mutta harrastaahan voi myös ei-kilpailijanakin, jotta ajotaito ja –kunto pysyy yllä.

 

Muutenhan tässä ollaan kaiketi jollain asteella ”luova” ihminen, joka silloin tällöin kaipaa touhua ja tapahtumaa ympärilleen. Toisinaan tohinaksi riittää Kotiteollisuuden kuunteleminen kotona kalsarit jalassa ja olutlasi kätösessä. Elämässä kuitenkin pitää asettaa itselleen tavoitteita ja saavuttaa ne, muutenhan tässä touhussa ei olisi yhtikäs mitään järkeä.

Henkilön Tomi Talja Facebook-profiili
Text Box: Informazione
Text Box: Harrastuksia
Text Box: Kuvatuksia
Text Box: Müüa
Text Box: Etusivu

© Tomi Talja 2010